Σπουδαία από κάθε άποψη, η επιστροφή στις νίκες για το ΑΠΟΕΛ. Πέρασε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας εμπόδιο όπως είναι η σφριγηλή ομάδα της Καρμιώτισσας, επέστρεψε (έστω προσωρινά) στην 1η θέση και κατάφερε να δείξει ότι και με πολλές σημαντικές απουσίες έχει τα φόντα να συνεχίσει την πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ξέσπασε και έστειλε μηνύματά προς κάθε κατεύθυνση αλλά έδειξε πόσο αποφασισμένος είναι με τη σειρά του για να οδηγήσει την ομάδα στο μεγάλο στόχο.
Επόμενος στόχος η πρόκριση στο κύπελλο την Τετάρτη με τον Άρη στο ΓΣΠ με τον κόουτς να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα για να φτάσεις την πρόκριση. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ που έφτασε περίπου στις τρεις χιλιάδες στο Τσίρειο και συνέβαλε με το δικό του τρόπο στη νίκη.
Γίνεται αντιληπτό, ότι αρχίζουν να σοβαρεύουν τα πράγματα και συγκεκριμένα να είναι εμφανής η επιθυμία όλων για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό, προκειμένου να είναι η σεζόν επιτυχημένη.
Την Τετάρτη με τον Άρη, θα μετρήσει σίγουρα δύο επιστροφές ο προπονητής και ο λόγος για τους Σατσιά και Εφραίμ σε αντίθεση με Κοσταντίνοφ και Βιγιαφάνες που θα είναι πάλι εκτός.
Έρχονται όμως και τα πρώτα καλά νέα για τη μεταγραφική ενίσχυση με το Μοχάμεντ Μπεν να αναμένεται την Κυριακή στην Κύπρο και τη Δευτέρα προβλέπεται να…σκάσει το φιρμάνι της ανακοίνωσης ώστε ο Γάλλος επιθετικός να τεθεί στη διάθεση του Μιλόγεβιτς για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος εναντίον του Ακρίτα Χλώρακα στο ΓΣΠ.