Από τον επίσημο Απόλλωνα βγαίνει ότι ακόμα δεν άρχισαν οι διεργασίες για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου και ότι αυτό το κεφάλαιο θα ανοίξει μετά και το ντέρμπι με την Ομόνοια αλλά η λογική και οι πληροφορίες λένε ότι το ψάχνουν το θέμα.
Θέλουν να είναι έτοιμοι ώστε μόλις ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο να είναι έτοιμοι για τις προσθήκες προκειμένου να έχουν τους νέους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους το συντομότερο δυνατόν.
Για ποιες θέσεις σκέφτονται ενίσχυση το κρατούν εφτασφράγιστο μυστικό και ο Μακρίδης και η διοίκηση αλλά υπάρχουν πράγματα που «φωνάζουν».
Η ομάδα «φωνάζει» ότι θέλει ποδοσφαιριστή που να ξέρει μπάλα στη μεσαία γραμμή. Ουσιαστικά θέλει επιτελικό μέσο καθώς ούτε ο Ίλιεφ αλλά περισσότερο ούτε και ο Ζράντι βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και η ομάδα… ξέμεινε.
Τον Λιβανέζο τον περίμεναν αρκετά, αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αποκτήθηκε 10άρι το περασμένο καλοκαίρι αλλά η αναμονή τελικά στοίχισε μιας και δεν επέστρεψε όπως τον περίμεναν. Σε καμιά περίπτωση δεν θυμίζει τον Ζράντι του ξεκινήματος της περσινής σεζόν και επιβάλλεται η ομάδα να πάρει ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης.