Για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Οθέλλο την τελευταία αγωνιστική της Β’ Κατηγορίας, μίλησε ο Λιάσος Λουκάς προπονητής της ΑΕΖ σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας. Τόνισε πως σέβονται τον αντίπαλο, όμως θα κάνουν το δικό τους παιχνίδι για να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, προσκάλεσε και τους οπαδούς να δώσουν βροντερό παρών.
Η σχετική αναφορά του:
Για το ντέρμπι κορυφής της τελευταίας αγωνιστικής της α’ φάσης με τον Οθέλλο: «Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα, όμως επειδή οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας γίνεται ντέρμπι κορυφής. Παίζουμε στην έδρα μας και η προσέγγιση θα είναι η ίδια. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θέλουμε να νικήσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει ακόμα δρόμος. Υπάρχουν άλλα 15 ματς. Αυτό κόντρα στον Οθέλλο και οι αγώνες της 8άδας, όμως θέλουμε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι».
To μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας: ««Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Να προσκαλέσουμε τους οπαδούς μας στις 7 Ιανουαρίου να δώσουν το παρών τους στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς για το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον Οθέλλο. Το αξίζουν και οι ποδοσφαιριστές και τους χρειαζόμαστε δίπλα μας για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».  

Θράσος Δημητρίου