Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Για τη νίκη στο ντέρμπι με την Πάφος FC: «Είπα πριν από το παιχνίδι ότι η νίκη θα δώσει στην ομάδα που θα πάρει τους τρεις βαθμούς πολλά πράγματα, αλλά πράγματα χωρίς μεγάλη ουσία την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν το λέω για να αποφύγω το οτιδήποτε, αλλά ρεαλιστικά οι τέσσερις πρώτες ομάδες πριν την έναρξη της αγωνιστικής είναι οι ίδιες με μεταβολές θέσεων. Αποδεχόμενοι τον ρεαλισμό του πρωταθλήματος, ξέρουμε ότι την επόμενη αγωνιστική μπορεί νΑα υπάρξουν μεταβολές που να είναι εις βάρος μας. Εμείς σκεφτόμαστε μόνο το υπέρ μας. Πετύχαμε αποτελέσματα που φορτώσαμε στον τομέα της αυτοπεποίθησης, διανύουμε ένα νικηφόρο σερί και εντός και εκτός έδρας και αξιοπρόσεκτο στατιστικό με μόνο νίκες εκτός έδρας. Εμείς λέμε την απλή φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον ότι η επίθεση φέρνει νίκες και η άμυνα φέρνει πρωταθλήματα. Συνδυάσαμε αυτή την φράση στο παιχνίδι με την Πάφος FC για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Μία αγωνιστική θα μείνει εκτός ο Κρέσπο; «Ναι μία αγωνιστική γιατί η αναφορά στο φύλλο αγώνα είναι για στέρηση καθαρής ευκαιρίας επίτευξης γκολ και είναι τεχνική ποινή και όχι αντιαθλητικό».

Για τον προπονητή Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Στο ποδόσφαιρο η σχέση ενός προπονητή μαζί με το σύνολο των ποδοσφαιριστών έχει στοιχεία τα οποία δημιουργούν συνταγή επιτυχίας. Το κυριότερο σε αυτή την σχέση έχει να κάνει με το ότι αν ένας προπονητής καταφέρει να δείξει στους ποδοσφαιριστές του κάποια πράγματα που αν τα εφαρμόσουν θα έρθουν τα αποτελέσματα και αυτό δημιουργήσει εμπιστοσύνη στον παίκτη, τότε έχουμε ένα κομμάτι μεγάλο που διαμορφώνει χαρακτήρα και δυνατή σχέση. Είναι σημαντικό ο καπετάνιος σε παίρνει στον προορισμό σου. Το ΑΠΟΕΛ πήγε στην Πάφο και επέδειξε πολύ καλή τακτική προσέγγιση, κατέθεσε τα στοιχεία που χρειάζονταν για να πάρει τη νίκη και αν τα παρουσιάζουμε αυτά τα στοιχεία σε κάθε παιχνίδι θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το δυνατό πρωτάθλημα με τέσσερις ομάδες να διεκδικούν τίτλο και για τον κόσμο: «Κοίταζα τα στατιστικά και είδα ότι αυτή την στιγμή υπάρχουν τέσσερις ομάδες στις πρώτες θέσεις. Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα και οι ομάδες αυτές βρίσκονται εκεί γιατί παρουσιάζουν μεγαλύτερη ουσία σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Σε ένα πρωτάθλημα που παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες όλα είναι σημαντικά. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να μην νικήσει την Δόξα. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν την διαφορά. Το λέω με ξεκάθαρο τρόπο ότι για εμάς, τέσσερις ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές αγωνιστικά. Μετά το ματς με την Δόξα μίλησα για μια σημαντική λεπτομέρεια που είναι υπέρ μας και αυτή η λεπτομέρεια είναι ο κόσμος μας. Μπορεί να το πάρετε σαν χάιδεμα στα αυτιά του κόσμου, εγώ το λέω, το καταθέτω και θα το αναφέρω συνεχώς. Την μεγάλη ομάδα την κάνει ο κόσμος μεγάλη και ειδικά σε αυτά τα τρία κακά για το ΑΠΟΕΛ χρόνια χωρίς τίτλο, την διαφορά για να παραμείνει το ΑΠΟΕΛ μεγάλη ομάδα την έκανε ο κόσμος. Μαζί με τον κόσμο η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το 29ο πρωτάθλημα. Το δέσιμο αυτής της ομάδας με τον κόσμο είναι εξαιρετικό. Τους ευχαριστούμε γιατί κάνουν το κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έδρα το ΑΠΟΕΛ και στο ΓΣΠ θέλουμε να πετύχουμε πράγματα που δεν επιτευχθήκαν ποτέ το παρελθόν όσον αφορά την παρουσία κόσμου».

Για τα πριμ μετά από κάθε νίκη: «Στο ποδόσφαιρο, για τους οπαδούς, τους φιλάθλους και όσους συνθέτουν μια ομάδα, σαφώς το οικονομικό μπορεί να μην είναι προτεραιότητα. Όμως τα πάντα παίζουν τον ρόλο τους. Είναι απλά μια ανταπόδοση οποιοδήποτε πριμ. Αυτό το πρωτάθλημα εάν έρθει, θα κατακτηθεί 50%-50% ομάδας και κόσμου»