Για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2022, κατακτώντας την 8η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα μεταβαίνει η ΑΕΚ στο «Αμμόχωστος» για τον σημερινό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα (19:00, Cytavision). Σε μία τέτοια περίπτωση, θα εκμεταλλευτεί το όποιο αποτέλεσμα του ντέρμπι μεταξύ του Άρη και του ΑΠΟΕΛ και θα βγει… διπλά κερδισμένη!
Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα δεν υπολογίζει στον Ναούμ, με τους υπόλοιπους να είναι διαθέσιμοι παρότι κάποιοι, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν είναι στο 100%. Όσον αφορά την 11άδα, στο τέρμα θα βρίσκεται φυσικά ο Πίριτς, με τους Τόμοβιτς-Μιλίτσεβιτς να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Ροσάλες δεξιά και έναν εκ των Γκαρσία-Εγγλέζου αριστερά.
Στη μεσαία γραμμή αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού ο Πέρα Πονς και θα έχει στο πλευρό του έναν εκ των Μάμα, Σανχούρχο και Λέδες, με επικρατέστερο τον τελευταίο.
Στα άκρα της επίθεσης πιθανότατα αγωνιστούν οι Γκιούρτσο και Φαράζ, με Άλτμαν ή Τρισκόφσκι πίσω από τον Ράφα Λόπες. Αν ο Ούγγρος κριθεί ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμος, θα μείνει αρχικά στον πάγκο.

Ανδρέας Βεντούρης