Αν δούμε σφαιρικά το χθεσινό παιχνίδι των «μαυροπρασίνων» με την ΑΕΛ, οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Σεργίδη αδίκησαν τον εαυτό τους, υπό την έννοια ότι βρήκαν ευκαιρίες για να πετύχουν γκολ, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο…
Ο Ολυμπιακός είχε πέντε κλασσικές ευκαιρές, με αποκορύφωμα τα δύο δοκάρια, το τετ-α-τετ του Ευτυχίδη, αλλά και τις δυο φάσεις με Πεχλιβάνη και Κορόμα να πλασάρουν από ιδανική θέση, όμωςη η προσπάθεια τους να αλλοιώνεται από αντίπαλο αμυντικό.
Αποτέλεσμα η ομάδα να δεχθεί την ήττα και να παραμείνει εντός της ζώνης υποβιβασμού. Το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας συνεχίστηκε, με τον Ολυμπιακό να μην σκοράρει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι.
Καλές θεωρητικά οι ισοπαλίες με Ανόρθωση και Άρη, αλλά για να σωθεί η ομάδα, δεν φτάνει ο ένας βαθμός. Θα πρέπει ο Μάκης Σεργίδης και οι συνεργάτες του να βρουν τον τρόπο να βάζουν οι ποδοσφαιριστές του την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για να έρθουν και οι νίκες. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ολυμπιακός θα δυσκολευτεί αρκετά, στην προσπάθεια του για να παραμείνει στην κατηγορία. Μπαίνοντας και σε μεταγραφική περίοδο είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα να ανασυνταχθεί και να ενισχυθεί σε θέσεις που έχει ανάγκη.

Αριστείδου Μιχαήλ