Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταβάλλοντας 120.000.000 ευρώ στη Μπενφίκα για τον Έντσο Φερνάντες.
Φαβορί φέρεται να είναι πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες σύμφωνα με δημοσίευμα της maisfutbol.
Παρά την προφορική συμφωνία της Λίβερπουλ με τον ποδοσφαιριστή το προηγούμενο διάστημα, η Γιουναίτεντ φέρεται πως είναι έτοιμη να καταβάλει τη ρήτρα ύψους 120.000.000 ευρώ που του έχει βάλει η Μπενφίκα.
Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί η Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει μία πρωτιά, καθώς θα πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League. Παρά το γεγονός πως η Premier League είναι κατά πολλούς το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη, δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μέχρι σήμερα η εντός Αγγλίας πρωτιά αυτή ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Τζακ Γκρίλις, για τον οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δαπάνησε 117.5 εκατομμύρια ευρώ.