Ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια από τον αντιπρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργο Χριστοφίδη αναφορικά με την απόφαση του εφετείου της ΚΟΠ να μηδενίσει Απόλλων και ΑΕΛ για τον μεταξύ τους αγώνα που δεν άρχισε ποτέ λόγω επεισοδίων.
Συγκεκριμένα έγραψε:
H πρόσφατη απόφαση του Εφετείου για το μηδενισμό της ΑΕΛ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δημιουργεί σοβαρό προβληματισμό. Τούτο διότι το αποτέλεσμα του Εφετείου σε Έφεση που άσκησε ο ΑΠΟΛΛΩΝ κατά της πρωτόδικης απόφασης για επανάληψη του μη διεξαχθέντος αγώνα καταργεί παρεμποδίζει το ουσιαστικό δικαίωμα έφεσης.
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ άσκησε το δικαίωμα έφεσης για να ελεγχθεί η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή και βρέθηκε χωρίς να υπάρχει αντέφεση να μηδενίζεται και ουσιαστικά να του επιβάλλονται επιπρόσθετες κυρώσεις επαναλαμβάνω χωρίς να υπάρχει αντέφεση. Συμφωνώ με τη θέση ότι το δικαίωμα για αύξηση της ποινής και να προβλέπεται δεν χρησιμοποιείται διότι αντιστρατεύεται την δίκαιη δίκη.
Είναι διαχρονική η διαφορετικότητα προσεγγίσεων των Θεσμικών Δικαστικών Οργάνων της ΚΟΠ από τη τακτική Δικαιοσύνη αλλά η πρόσβαση έστω στην αθλητική δικαιοσύνη θα πρέπει να επιτρέπεται αλλά θα πρέπει επίσης και η δικαιοσύνη να απονέμεται με όρους δίκαιους και όχι τιμωρητικούς.