Μετά την ήττα από το ΑΠΟΕΛ, ένας ήταν ο στόχος που τέθηκε στην ΑΕΚ.
Αυτός δεν ήταν άλλος από το δύο στα δύο μέχρι και τα επόμενα ντέρμπι, ένας στόχος ο οποίος υλοποιήθηκε.

Νίκησε και την Καρμιώτισσα και τον Ακρίτα και πάει να χτυπήσει… ρέστα με τους Λεμεσιανούς ΑΕΛ και Απόλλωνα.
Μπορεί να ακουγόταν εύκολο το πρόγραμμα αλλά με ματς σε Κύπρο και Ευρώπη, ροτέισιον και τραυματισμούς οι οποίοι… μαζεύτηκαν στην ΑΕΚ μόνο εύκολο δεν ήταν.
H ΑΕΚ δεν έθελξε με την απόδοσης της στο «Στέλιος Κυριακίδης», πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και άρχισε να χτίζει σερί.
Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να κρατήσει η ομάδα από αυτό το παιχνίδι πέραν από τη νίκη που της έδωσε την ευκαιρία να πλησιάσει τις τρεις ομάδες που προπορεύονται (Πάφος FC, Άρης, ΑΠΟΕΛ).
-Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Η ΑΕΚ δεν επέτρεψε στον Ακρίτα να την απειλήσει σχεδόν καθόλου. Αν εξαιρέσουμε το γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν κατέγραψαν κάτι περισσότερο.
-Ο νεαρός Χένρι Μπέιτς Ανδρέου έπαιξε για πρώτη φορά βασικός σαν αριστερό μπακ και τα πήγε περίφημα. Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα κέρδη.
-Ο Γκιούρτσο επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Είχε μεγάλα κέφια. Από δικά του πόδια έφυγε η σέντρα στο γκολ του Λόπες, ενώ αυτός εκτέλεσε το κόρνερ το οποίο έφερε το γκολ του Μιλίτσεβιτς.
-Το γκολ του Πορτογάλου. Ήταν το 2ο του στο πρωτάθλημα και είναι ξεκάθαρο ότι διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας ο Λόπες. Άρχισε μουδιασμένα την σεζόν αλλά άρχισε πλέον να κάνει πολύ καλά την δουλειά για την οποία αποκτήθηκε.
-Ο Άλτμαν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Δεν έπιασε την απόδοση προηγούμενων αγώνων, φάνηκε επηρεασμένος αλλά αποδείχθηκε και στην πράξη ότι ήταν επιπόλαιο το πρόβλημα του στην μέση.

Χρίστος Χρίστου