Για άλλη μία φορά οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωση ζήτησαν την αποχώρηση της οικογένειας Πουλλαΐδη (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Το ίδιο είχε συμβεί, θυμίζουμε, πριν από την τελευταία γενική συνέλευση της εταιρείας, σε ανακοίνωση που εξέδωσαν στις 30 Μαΐου (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Πέρασαν μόλις πεντέμισι μήνες για να εκφράσουν ακριβώς την ίδια θέση.
Σημείωναν τότε: «Ως ο μεγαλύτερος πυρήνας οργανωμένων της Ανόρθωσης σας καλούμε να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας, να προετοιμάσετε την επόμενη μέρα για την ομαλή σας αποχώρηση από τις υποχρεώσεις σας ως μεγαλομέτοχος και αφήστε επιτέλους ελεύθερη την Ανόρθωση».
Σημειώνουν στην τελευταία τους ανακοίνωση: «Μπαίνοντας στο διά ταύτα και για να μην χρονοτριβούμε καλούμε την οικογένεια Πουλλαΐδη όπως ξεκινήσει την διαδικασία ομαλής διαδοχής και απομάκρυνσης από τα δρώμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος Ανόρθωσις Αμμοχώστου, αναλαμβάνοντας ΟΛΑ τα τρέχοντα που οι ίδιοι αποφάσισαν και δεσμεύσαν το τμήμα».
Θυμίζουμε ότι στις 15 Οκτωβρίου, στον αγώνα με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου», είχαν αναρτήσει δύο πανό κατά του κ.Πουλλαΐδη. Ακόμη και στην τελευταία γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την 1η Ιουνίου, δύο στελέχη των οργανωμένων με παρέμβασή τους, είχαν πει ξεκάθαρα πως θα δώσουν πίστωση χρόνου στη νέα διοίκηση αλλά σημείωναν την έλλειψη εμπιστοσύνης από μέρους τους… Είναι εμφανές λοιπόν ότι δεν υπάρχει σημείο…σύνδεσης των δύο πλευρών.
Πάρα ταύτα, δεν υπάρχει καμία πρόθεση από πλευράς του προέδρου και μεγαλομετόχου για αποχώρησή του από την Ανόρθωση, επειδή το ζητάνε οι οργανωμένοι. Δεν τίθεται καθένα τέτοιο θέμα κι αυτό είναι ηλίου φαεινότερο κι από τις γραπτές τοποθετήσεις του κ.Πουλλαΐδη.

Ανδρέας Βεντούρης