Για τα θέματα του ΑΠΟΕΛ, το ντέρμπι με την Ομόνοια κι όχι μόνο μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Εκτίμηση για το Μουντιάλ: «Είναι ένα Μουντιάλ που διεξάγεται το χειμώνα και οι ομάδες των παικτών είναι σε πλήρη εγρήγορση. Μην ψάχνετε μόνο τα φαβορί αλλά κι άλλες ομάδες που μπορούν να πάρουν αποτελέσματα διότι έχουν ισορροπημένο ρόστερ. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Υπάρχει ένας πολύ ανοικτός όμιλος, πιστεύω η Γκάνα θα κάνει την έκπληξη στον όμιλο με Ουρουγουάη, Πορτογαλία και Νότια Κορέα.

Για την προπώληση του ντέρμπι με την Ομόνοια: «Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο είναι εκπληκτικό. Πριν συμπληρωθούν δύο 24ωρα, έχουμε πλησιάσει τα 3500 μεμονωμένα εισιτήρια. Αν προσθέσουμε και τα 6000 διαρκείας, τότε 9500 ΑΠΟΕΛίστες έχουν εξασφαλισμένη θέση δέκα μέρες πριν τον αγώνα. Η νότια, με χωρητικότητα 4900 έχει προπώληση πάνω από 3000. Θα έχουμε τη μεγαλύτερη προσέλευση των τελευταίων χρόνων».

Για τα δημοσιεύματα για Καρέλη: «Αν ακολουθούσαμε τη λογική των ελληνικών ΜΜΕ θα κάναμε 200 μεταγραφές κάθε περίοδο. Δεν υπάρχει το οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, ούτε είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων. Έχει πει ο πρόεδρος ότι θα γίνει κίνηση για την επίθεση αλλά είμαστε μακριά από μια τέτοια συζήτηση ακόμη».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν πείθει ακόμη όλο τον κόσμο του: «Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει πείσει όλους τους φίλους του, γιατί δεν κάνει αυτό που κάνει μέχρις στιγμής η Πάφος FC. Σκοράρει σχεδόν πάντα στην πρώτη της ευκαιρία και σχεδόν πάντα…σκοτώνει το παιχνίδι με το 2-0. Άρα της δίνεται η δυνατότητα να εμφανίσει στοιχεία πιο θεαματικά. Αν το κάναμε κι εμείς, να τελειώναμε το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ, θα ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Όσο δεν το κάνουμε, μένουμε με μια…μισή εικόνα με το να πείσουμε όλο τον κόσμο. Έχουμε βελτιώσει πάρα πολλά στοιχεία στο παιχνίδι μας, δημιουργούμε ευκαιρίες. Είμαστε κοντά στο να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Για το οικονομικό: «Έχει τοποθετηθεί ο πρόεδρος πάρα πολλές φορές. Καταβάλλονται συνεχείς προσπάθειες. Αν εννοείται για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου, σίγουρα η διοίκηση έχει αρκετή δουλειά μπροστά της».

Για το αγωνιστικό: Τσεπάκ, Μορέιρα και Μπέλετς δεν προπονούνται με την ομάδα. Ο Τσεπάκ έτσι κι αλλιώς θα εκτίσει την τιμωρία του στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Μορέιρα είχε μία θλάση, δυστυχώς αντιμετώπισε ξανά έναν πιο σοβαρό τραυματισμό, θλάση δευτέρου βαθμού. Είναι στην τρίτη βδομάδα, μπήκε στο γήπεδο κι άρχισε τρέξιμο θα χρειαστεί όμως ακόμη χρόνο. Ο Μπέλετς θα αξιολογείται καθημερινά. Σούσιτς και Καρώ έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης».