Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άρη, ο προπονητή της Ομόνοιας Γιανίκ Φερέρα δήλωσε τα ακόλουθα:
«Δεν αρχίσαμε καλά το παιχνίδι. Μετά ανεβάσαμε την απόδοση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Τα πήγαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος. Αξίζαμε να ισοφαρίσουμε. Μετά το 1-1 το παιχνίδι έγινε τρελό. Η ισοπαλία είναι δίκαιη. Είναι δεύτερος ο Άρης, μέχρι στιγμής είναι καλύτερος  από εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε παιχνίδια για να ανέβουμε στη βαθμολογία. Πρέπει να ανεβάσουμε την ένταση μας».
Για το γεγονός ότι ο Χάμπος έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης:  «Ο λόγος είναι ότι τα πήγε πολύ καλά με την Σέριφ. Το ίδιο και ο Μπέζους. Έχουμε ισορροπία με Κούσουλο και Κασάμα στο κέντρο. Καταλάβαμε νωρίς ότι δεν μας βγήκε αυτό με τον Χάμπο και αλλάξαμε γρήγορα το σύστημα επειδή και ο Ρομάν δεν ήταν καλός. Ο Χάμπος ήταν καλός όμως στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε τον σχηματισμό και τα πρόσωπα και τα πήγαμε καλύτερα».
Για το πότε θα φύγει για το Μουντιάλ ο Ανσαριφάρντ και για τους τραυματίες: «Ο Καρίμ θα φύγει μετά το παιχνίδι της Παρασκευής, οπότε θα είναι μαζί μας κόντρα στον Ολυμπιακό και μετά θα φύγει για το Μουντιάλ. Μάθιους και Μπασιρού θα είναι εντάξει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Φαμπιάνο μάλλον πάρει λίγο παραπάνω χρόνο για να επανέλθει».