Η χειμερινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στη Πέγεια της Κύπρου, με το Τριφύλλι να επιλέγει ως βάση ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της τελευταίας δεκαετίας.
Από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 8 Δεκεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στη Κύπρο για την χειμερινή του προετοιμασία, κατά την διάρκεια της οποίας θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μπερ Σεβά(1/12), την Πάφο (4/12)και την Νέα Σαλαμίνα(7/12).
Το Τριφύλλι τις δέκα ημέρες που θα παραμείνει στη Μεγαλόνησο θα έχει ως βάση ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στη Πεγειά, μία κωμόπολη λίγο έξω από την Πάφο. Οι ”πράσινοι” επέλεξαν το Cap St George Hotel, το οποίο αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές που έγιναν τα τελευταία δέκα χρόνια, όσον αφορά τις συνθήκες και τις παροχές προς τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.
Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει σε αυτό το διάστημα της διακοπής να κρατήσει τους παίκτες του στη καλύτερη δυνατή και ψυχολογική κατάσταση.
Οι προπονήσεις του πρωτοπόρου της βαθμολογίας θα γίνονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο, στο Δημοτικό Γήπεδο Πέγειας, την άλλοτε έδρα του ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας, ο οποίος διαλύθηκε το 2012 και ενώ είχε ιδρυθεί το 2003.