Έντονες καταιγίδες επικρατούν από το πρωί της Τρίτης στην περιοχή της Λάρνακας με τον μεγαλύτερο όγκο των βροχών να παρατηρείται στην θαλάσσια περιοχή, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μετεωρολογικός Λειτουργός, Παναγιώτης Μούσκος. Η καταιγίδα, πρόσθεσε, κινείται από δυτικά προς ανατολικά.
Οι βροχές αναμένεται να διαρκέσουν καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας, ενώ σε ισχύ βρίσκεται κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι, από τις 2:00 τα ξημερώματα της Τρίτης μέχρι και τις 18:00 το απόγευμα.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αρχικά πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη και την Παρασκευή, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.