Δεν ενθουσιάζει. Δεν παίζει την μπάλα που αρέσει. Δεν ελκύει γενικότερα με ην απόδοση της στο γήπεδο.
Παίρνει όμως την ουσία. Δείχνει ομάδα η οποία έχει πλάνο. Ομάδα που ακολουθεί την τακτική του προπονητή και ομάδα που βελτιώνει την στατιστική με αποκορύφωμα την εξαιρετική αμυντική επίδοση.
Με το Μιλόγεβιτς στον πάγκο, το ΑΠΟΕΛ δέχτηκε ένα γκολ σε τρεις αγώνες και αυτό με πέναλτι που δεν έπρεπε να καταλογιστεί στο ματς με τον Ακρίτα.
Το πιο σημαντικό και ελπιδοφόρο, έχει να κάνει με το γεγονός ότι πήρε 6 βαθμούς σε δύο σερί ντέρμπι. Το ένα στο ΓΣΠ με την ΑΕΚ και το άλλο με τον Απόλλων στο Τσίρειο.
Με αυτή την βαθμολογική επίδοση, είναι πλέον γεγονός, ότι η ομάδα που παρατάσσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δικαιούται να λέει πως διεκδικεί το πρωτάθλημα και δικαιούται επίσης να ελπίζει ότι θα το διεκδικήσει μέχρι το τέλος.
Εξίσου σημαντικό επίσης, ότι το ΑΠΟΕΛ βγήκε τρεις φορές εκτός ΓΣΠ και πήρε 9 βαθμούς με Ανόρθωση-Ακρίτα-Απόλλων ενώ η στατιστική πλευρά, θέλει την ομάδα σε 9 αγώνες να έχει δεχτεί γκολ σε τρία ματς κι στα άλλα 6 να διατηρεί το μηδέν παθητικό.
Αν ο Μιλόγεβιτς, καταφέρει να βρει περισσότερα γκολ από την επίθεση, τότε θα γίνουν ακόμα καλύτερα τα πράγματα στη συνέχεια, αλλά είναι πλέον αποδεχτό, ότι ο Σέρβος κόουτς έχει καταφέρει να βάλει τη σφραγίδα του με θετικό τρόπο.