Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ερωτηθείς για τα κέρματα που του πέταξαν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ στο ντέρμπι του Άνφιλντ απάντησε πως δεν τον πέτυχαν και την επόμενη φορά θα τα πάνε καλύτερα.
Το ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι κρίθηκε από το γκολ του Σαλάχ αλλά σημαδεύτηκε και από συμπεριφορές των ανθρώπων των γηπεδούχων αλλά και των φιλοξενούμενων που το τελευταίο διάστημα έλειπαν από τα γήπεδα της Αγγλίας. Όπως τα κέρματα προς το πρόσωπο του Πεπ Γκουαρδιόλα ή τα συνθήματα των οπαδών των μπλε για το Χίλσμπορο.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι ρωτήθηκε για τα κέρματα προς το πρόσωπο του και τόνισε πως δεν τον πέτυχαν λέγοντας: «Δεν με πέτυχαν, την επόμενη φορά θα τα πάνε καλύτερα. Προσπάθησαν, αλλά δεν με πέτυχαν» .
Η Λίβερπουλ από την πλευρά της καταδίκασε τη ρίψη αντικειμένων, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την απογοήτευσή της για τη μερίδα των οπαδών της Σίτι που φώναξαν συνθήματα για τα θύματα της τραγωδίας του Χίλσμπορο και έγραψαν κάτι σχετικό με γκράφιτι στην κερκίδα των φιλοξενούμε