Μετά την βαριά ήττα της Ανόρθωσης από την ΑΕΚ, o προπονητής της «Κυρίας» Ντάρκο Μίλανιτς δήλωσε τα ακόλουθα:
«Μετά από μια τέτοια ήττα είμαστε απογοητευμένοι αλλά το αποτέλεσμα δεν λέει ότι έγινε στο γήπεδο καθώς φτάσαμε κοντά στο να πετύχουμε κάποιες ενέργειες αι δεν το καταφέραμε. Ακόμα και στο ημίχρονο πίστευα ότι μπορούσαν να ανατραπούν τα πράγματα και φτάσαμε κοντά αρκετές φορές. Στα τελευταία 10 λεπτά πήραμε κάποια ρίσκα και δεχθήκαμε δύο γκολ από κόρνερ, όλα πήγαν λάθος σήμερα».
Για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί τον Μιχάλη Ιωάννου στα άκρα και όχι στη μεσαία γραμμή: «Τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε στο κέντρο αλλά πιστεύω ότι όταν παίζει στο μάξιμουμ του, μπορεί να είναι ένας πολύ καλός ακραίος και το έδειξε».
Για τις δικές του ευθύνες για την μέτρια έως κακή παρουσία της Ανόρθωσης και αν νιώθει πίεση για την θέση του: «Για όλα έχει πάντα ευθύνη ο προπονητής. Κάναμε μόνο δύο νίκες και έχουμε παρόμοια προβλήματα σε κάθε παιχνίδι. Είναι και δική μου ευθύνη να εξηγήσω σε έναν τόσο έμπειρο παίκτη όπως τον Σαμπό να μην κάνει αυτό το πέναλτι, είναι ευθύνη μου. Δεν είναι μόνο ο Έρικ, απλά τον έφερα σαν παράδειγμα. Συνεχώς γίνονται μικρά λάθη που φέρνουν μεγάλα πράγματα. Πρέπει να ωριμάσει η ομάδα».