Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε την ευκαιρία να αποφύγει την ήττα από την Γουλβς όμως έχασε πέναλτι και το ματς (1-0) και παρέμεινε στην τελευταία θέση της Premier League.
Δεν μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι η Φόρεστ, η οποία ηττήθηκε από την Γουλβς, που επίσης είχε σερί άσχημα αποτελέσματα και βρισκόταν στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι Λύκοι προέρχονταν από 3 σερί ήττες, είχαν να σκοράρουν 1.5 μήνα, όμως κόντρα στην Νότιγχαμ πέτυχαν μόλις τη 2η νίκη τους στα τελευταία 17 ματς στην Premier League και βύθισαν τη δύο φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης στον πάτο της βαθμολογίας.
Σε ένα κλειστό ματς με μετρημένες καλές στιγμές, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο πρώτο μέρος με κεφαλιά του Κίλμαν μετά από σέντρα του Αντάμα Τραορέ από δεξιά. Στην επανάληψη ήρθε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το 56’ όταν ο Ρούμπεν Νέβες νίκησε τον Χέντερσον από τη βούλα έπειτα από χέρι του Τόφολο ύστερα από σουτ του Τραορέ. Δυστυχώς για την Φόρεστ, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε αφού στο 79’ ο πρώην keeper του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, απέκρουσε το πέναλτι του Μπρέναν Τζόνσον.
Στο άλλο ματς που έγινε την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ προηγήθηκε δύο φορές, όμως δεν πήρε τη νίκη στην έδρα της Φούλαμ που απέφυγε την ήττα (2-2). Σολάνκε και Λέρμα βρήκαν δίχτυα για τους φιλοξενούμενους, Ντιόπ και Μίτροβιτς σκόραραν για τους γηπεδούχους.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ