Ο Φράνσις Ουζόχο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στη διάσκεψη τύπου για το ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ.
Αρχικά: «Το πιο σημαντικό για εμάς στον αυριανό αγώνα είναι η νοοτροπία για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη ή κάτι. Αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη εξαρτάται από το τι θα κάνουμε αύριο. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας».
Για το αν ο αγώνας κόντρα στη Μαν. Γιουνάιτεντ ήταν αυτό που έψαχνε και ο ίδιος για να βρει τον παλιό καλό του εαυτό:  «Όλες οι παρουσίες είναι σημαντικές διότι προσθέτουν κίνητρο. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο χρειάζεται η σκληρή δουλειά. Όσον αφορά την παρουσία μου στην 11άδα δεν εξαρτάται από εμένα. Εγώ δουλεύω πολύ και ο προπονητής θα κρίνει ποιοι θα αγωνίζονται».
Τι να περιμένουν οι οπαδοί από τον παίκτες της Ομόνοιας για το ματς με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ: «Όπως πάντα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να δείξουμε στους οπαδούς ότι εκτιμούμε την αγάπη τους και την υποστήριξη τους».