Επαφές με όσους εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα είχε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο Χρήστος Πουλλαΐδης. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της Ανόρθωσης, ζήτησε εξηγήσεις από τον Νεόφυτο Λάρκου για την εικόνα και την πορεία της ομάδας, ενώ αναλύθηκε η υφιστάμενη κατάσταση σε έκτακτη συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου.
Αύριο Τετάρτη αναμένεται να προκύψει επίσημη ανακοίνωση για τις αποφάσεις που θα ληφθούν από τη διοίκηση. Δύσκολα πάντως θα προκύψουν αλλαγές κι εκπλήξεις. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για τον προγραμματισμό που έγινε το καλοκαίρι, ωστόσο η άποψη που υπάρχει είναι πως ήδη έγινε πολύ πρόσφατα μία αλλαγή (προπονητή) στην ομάδα και δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι υπέρ της το να προκύψουν κι άλλες, όμως ουδείς μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για τις αποφάσεις που θα παρθούν…
Πολύ μεγάλη απογοήτευση υπάρχει και για τα όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα από μία μερίδα του κόσμου κι αναμένεται με ενδιαφέρον το πώς θα τοποθετηθεί επί τούτου η διοίκηση κι ακόμη πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος.

Ανδρέας Βεντούρης