Στις 02 Νοεμβρίου 2022 ορίστηκε η δικάσιμος ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για την υπόθεση συμπλοκής και εντοπισμού μαχαιριών στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής 07 Οκτωβρίου 2022 μεταξύ ΑΠΟΕΛ -Καρμιώτισσα στο Στάδιο ΓΣΠ.
Μετά από πολύωρη διαδικασία το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αποφάνθηκε όπως οι δυο κατηγορούμενοι ο 46χρονος επιχειρηματίας και ο 34χρονος Ιρανός (μένει παράνομα στην Κύπρο) δεσμεύτηκαν με χρηματική εγγύηση.
Συγκεκριμένα, ο Ιρανός δεσμεύτηκε με εγγύηση 5000 ευρώ, ενώ είναι αναγκασμένος να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να παρουσιάζεται δυο φορές την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής του μέχρι τη δίκη του. Επιπλέον μέχρι τις 2 Νοεμβρίου όπου έχει οριστεί η δίκη, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα.
Όσον αφορά τον 46χρονο επιχειρηματία δεσμεύτηκε μόνο με χρηματική  εγγύηση 10.000 ευρώ. Θα παρουσιαστεί επίσης στο Δικαστήριο στις 2 Νοεμβρίου. Η υπόθεση καταχωρήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την περασμένη Τρίτη.
Οι δυο αντιμετωπίζουν αδικήματα που αφορούν: Mεταφορά επικίνδυνου όπλου, συμπλοκή και επίθεση, και  άρνησης εγκατάλειψης αθλητικού χώρου.
Ο 46χρονος επιχειρηματίας, μέλος της επίσημης αντιπροσωπείας της Καρμιώτισσας συνελήφθη την Κυριακή 09 Οκτωβρίου 2022 και ο 34χρονος αμέσως μετά τη συμπλοκή με οπαδούς του ΑΠΟΕΛ την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: Offside