Οι δηλώσεις του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας, Σάββα Πουρσαϊτίδη, στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση ενάντια στη Δόξα εντός έδρας.
Οι τοποθετήσεις του:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό δίνει μεγαλύτερο μέγεθος στην νίκη μας. Τον αγώνα θα μπορούσαν να το κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Στο β’ ημίχρονο έπρεπε να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να πιέσουμε και να βγούμε μπροστά. Το πετύχαμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά ήταν φανταστικά και είχαν διάθεση στην επανάληψη. Ήταν μια σπουδαία νίκη, βγάλαμε αντίδραση μετά την κακή παρένθεση και την ήττα από την ΕΝΠ. Ευχαριστώ το κόσμο, ήταν καταπληκτικός. Σημαντικό το Αμμόχωστος να γίνει μια σκληρή έδρα και όντως θεωρώ πως θα είναι πολύ δύσκολη για όλους τους αντιπάλους. Συγχαρητήρια στη Δόξα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και με τη σημερινή της εμφάνιση απέδειξε πως δεν θα κινδυνέψει. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Συγχαρητήρια και στο σταφ μου».

Για το αν συμφωνεί με τη δήλωση του Τσέου πως δεν νίκησε η καλύτερη ομάδα: «Ο κάθε προπονητής έχει την δικιά του εικόνα. Η Δόξα ήταν πολύ καλύτερη στο πρώτο μέρος εμείς ήμασταν στο δεύτερο μέρος».

Για το ότι η ομάδα δεν νικά εκτός έδρας και αν έπαιρνε βαθμούς εκτός από το Αμμόχωστος τα πράγματα θα ήταν καλύτερα:  «Αν. Με το «αν» μπορεί να βγούμε και Ευρώπη αν κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Το σημαντικό είναι ότι εντός είμαστε πολύ δυνατοί και κρατήσαμε το μηδέν. Σίγουρα θέλουμε βαθμούς και εκτός έδρας και αυτό θα επιδιώξουμε».

Για τον στόχο της Νέας Σαλαμίνας: «Ο στόχος μας δεν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας είναι γλιτώσουμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα και να δούμε πιο ψηλά. Αν είμαστε ψηλά θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εκεί».