Τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα; Μπορεί να επανέλθει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα; Μπορεί να εξασφαλίσει εισιτήριο για την Ευρώπη; Μπορεί να πείσει τους οπαδούς της, ότι αξίζει να περιμένουν;
Απορούν και ανησυχούν (δικαιολογημένα) οι Ανορθωσιάτες για το ποια ομάδα μπορούν να δουν στη συνέχεια, έχοντας το αρνητικότατο δείγμα γραφής στις 7 αγωνιστικές.
Θυμίζουμε. Η Ανόρθωση, νίκησε Ολυμπιακο και Καρμιώτισσα εκτός έδρας, ηττήθηκε από ΑΠΟΕΛ και Απόλλων στην έδρα της και ΑΕΚ εκτός έδρας και έφερε ισοπαλίες με Ακρίτα εντός και Ε.Ν.Π εκτός έδρας.
Σημειώστε επίσης τον αρνητικότατο συντελεστή  τερμάτων 6-10 και το γεγονός ότι ήδη φιγουράρει στη βαθμολογία στο β’ γκρουπ.
Στην επόμενη αγωνιστική, υποδέχεται τη Δόξα Κατωκοπιάς ενώ έχει να παίξει μέχρι το τέλος του α΄γύρου με ΟμόνοιαΠάφος FC– Άρη-ΑΕΛΝέα Σαλαμίνα.

Και κάτι ακόμα που ίσως να έχει τεράστια σημασία. Προκύπτει δειλά-δειλά αντίδραση σε βάρος της διοίκησης και δη του προέδρου με τα πανό που αναρτήθηκαν στο «Τάσος Μάρκου» να το επιβεβαιώνουν.
Προφανώς, όσο η ομάδα δεν βρίσκει ρυθμό και δεν μπορεί να ικανοποιήσει με την αγωνιστική της παρουσία, θα κυριαρχεί η εσωστρέφεια που είναι ένας άλλος αντίπαλος στην πορεία της φετινής Ανόρθωσης.
Συνοπτικά, είναι τεράστιο το βάρος στα πόδια των παικτών και στο μυαλό του νέου προπονητή, ώστε να επαναφέρουν την ομάδα σε πορεία τέτοια που θα τερματίσει τις ανησυχίες του κόσμου και ταυτόχρονα να επαναφέρει τη διοικητική ηρεμία.
Αν μπορούν ή όχι να το καταφέρουν, όσοι στελεχώνουν το φετινό οικοδόμημα της Ανόρθωσης, καλά κάνουν να το δείξουν χωρίς να χάσουν άλλο χρόνο.