Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη του νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα και πραγματοποιεί αντίστοιχο ξεκίνημα με τη σεζόν 2018-19.
Με… φορά έχει ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός το φετινό πρωτάθλημα. Οι πράσινοι πραγματοποιούν την καλύτερη εκκίνηση τους από το πρωτάθλημα της σεζόν 2018-19. Με τη χθεσινή νίκη επί του Λεβαδειακού, οι πράσινοι έφτασαν τις τρεις και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Συγκεκριμένα, το τριφύλλι τότε με τον Γιώργο Δώνη στον πάγκο του και με μια φουλ νεανική ομάδα είχε ξεκινήσει με πέντε συνεχόμενες νίκες. Για την ακρίβεια είχε κερδίσει  την Ξάνθη (0-1),  την Λαμία (3-1), την Λάρισα (1-3), τον Λεβαδειακό (3-0) και τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).
Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός όταν κατέκτησε το τελευταίο του πρωτάθλημα το 2010 είχε τρέξει ένα σερί 6 νικών στις 6 πρώτες αναμετρήσεις του στο πρωτάθλημα. Είχε επικρατήσει του Εργοτέλη (0-3),  της Ξάνθης (1-0),  του Πανθρακικού (0-1),  του Άρη (2-1), της ΑΕΚ (0-1) και της Λάρισα (4-0).
Επιπρόσθετα, το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας είχε πραγματοποιηθεί τη σεζόν 1994-95, όταν και είχε κάνει το 9 στα 9. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει εκκινήσει σούπερ το πρωτάθλημα και μένει να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτό και την επόμενη αγωνιστική, όπου οι πράσινοι δίνουν το πρώτο τους ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στην ιστορική τους έδρα. Τα συνεχόμενα εντός έδρας ματς αυτά δίνουν την ευκαιρία στους πράσινους να χτίσουν ένα σερί. Μετά την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην Λεωφόρο τον ΠΑΣ Γιάννινα.