Οι τοποθετήσεις του Έκτορ Γιούστε ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας στη διάσκεψη τύπου για το ματς απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Αρχικά: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, ειδικά εγώ που είναι ο τόπος μου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Είναι μια καλή ομάδα από ένα προηγμένο πρωτάθλημα και έρχεται από τη νίκη με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προσπαθήσουμε και εμείς για τη νίκη. Θα έχουμε και εμείς τις δικές μας ευκαιρίες και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ποια είναι η Ομόνοια». 

Τι θα πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα;  «Θα πρέπει να τα κάνουμε όλα τέλεια. Θα βοηθήσει και ο κόσμος τους αλλά πρέπει να τους σταματήσουμε. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας». 

Για τις τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς και τι πρέπει να αλλάξει: «Δεν είχαμε την καλύτερη απόδοση στα τελευταία ματς αλλά στις αρχές της σεζόν κόντρα στη Γάνδη ήμασταν πολύ καλοί και δίκαια βρισκόμαστε εδώ. Θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί αύριο και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Υπάρχει προοπτική, μπορούμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για το αν θα έχει φίλους στην εξέδρα και αν είναι επιπλέον κίνητρο που αγωνίζεται στην πατρίδα του: «Το ματς θα είναι ιδιαίτερο για εμένα γιατί θα είναι εδώ οι φίλοι και η οικογένεια μου. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι θετικό γιατί μπορούμε. Παίζουμε σε τοπ επίπεδο και έχουμε τεράστια ευκαιρία που δίνουμε αυτό το ματς. Όπως και για την Ομόνοια έτσι και για εμένα είναι ένα ιδιαίτερο ματς».