Βγήκε χθες από την παρουσίαση του Τιμούρ Κετσπάγια ότι υπάρχει η πρόθεση της ΚΟΠ να μεταφερθεί ο αγώνας Ν.Σαλαμίνα-Απόλλων από Σάββατο (17/9) σε Δευτέρα (19/9), για την οποία σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας, μολονότι την συγκεκριμένη μέρα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών.
Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ωστόσο ότι σ’ αυτό το σενάριο αντιδράει η Νέα Σαλαμίνα. Συνεπώς, η ΚΟΠ προσπαθεί όπως ενοικιάσει VAN από το εξωτερικό για μία βδομάδα, προκειμένου να έρθει στην Κύπρο και να διεξαχθεί το ματς την Κυριακή, 18 του μήνα.
Θυμίζουμε ότι την συγκεκριμένη μέρα θα γίνουν τα παιχνίδια Πάφος FC-ΑΕΚ και Ομόνοια-ΕΝΠ, στα οποία θα χρησιμοποιηθούν τα δύο VAN που υπάρχουν ήδη στην Κύπρο. Στην ΚΟΠ θεωρούν ότι δεν πρόκειται να υπάρξει άλλο πρόβλημα στις ημερομηνίες των Ευρωπαίων μέχρι το τέλος της φάσης των ομίλων και ευελπιστούν ότι θα γίνει εφικτή η μίσθωση ενός VAN από το εξωτερικό για μερικές μέρες, ώστε να βρεθεί η οριστική λύση στο πρόβλημα διεξαγωγής της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος».

Ανδρέας Βεντούρης