Στην ΑΕΛ άλλαξαν κατά τα 2/4 την επίθεση της ομάδας τους με την έλευση των Μπεραχίνο, και Ντοναλτόνι και την αποχώρηση των Μαίντεβατς και Μαρόσα. Παρά τις αλλαγές η ομάδα σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές δείχνει να έχει θέμα με το σκοράρισμα καθώς παρότι θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί, έφτιαξε ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ που είναι και το ζητούμενο.
Πάντως μια ματιά στο τι έκαναν οι τέσσερις επιλογές που έχει στην διάθεση του ο Τσέντομιρ Γιαννέφσκι, στην περσινή περίοδο αφήνει ένα παράθυρο αισιοδοξίας για το ότι πιθανόν να βρουν πατήματα και ρυθμό ενόψει της συνέχειας όλοι τους. Αν κάνουμε την σούμα και των τεσσάρων ποδοσφαιριστών, θα βρούμε ότι είχαν σκοράρει όλοι μαζί 39 γκολ στην περσινή περίοδο στα παιχνίδια που αγωνίστηκαν.
Αναλυτικά
Τσέποβιτς  13 (10 πρωτάθλημα, 3 Ευρώπη) σε 35 συμμετοχές
Μιλιντσεάνου 8 (6 με ΑΕΛ, 2 με ΠΑΣ Γιάννενα) σε 33 συμμετοχές
Μπεραχίνο 9 (8 πρωτάθλημα, 1 κύπελλο) σε 37 συμμετοχές
Ντοναλτόνι 9  (όλα πρωτάθλημα) σε 29 συμμετοχές
Από την στιγμή που έπαιζαν σε διαφορετικές ομάδες, είναι λογικό φέτος να μην αγγίξουν όλοι τις περσινές συμμετοχές τους, όμως αυτοί που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι να βρεθεί ο τρόπος να είναι συνεπείς με το σκοράρισμα κάτι που θα βοηθήσει και την ομάδα να ανεβεί βαθμολογικά.

Αριστείδου Μιχαήλ