Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πολωνίας για τα παιχνίδια με Ολλανδία και Ουαλία στο Nations League, όμως στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για την Μπαρτσελόνα και το πώς αισθάνθηκε που αντιμετώπισε την Μπάγερν.
«Το παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν ήταν ένα μάθημα για εμάς. Πριν από τον αγώνα δεν περιμέναμε ότι θα επιβάλλουμε το στιλ μας και θα δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες. Τώρα μάθαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Αυτό το παιχνίδι μάς έδειξε ότι μπορούμε να το κάνουμε και μπορούμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ακόμα και σε δύσκολα παιχνίδια. Είναι αλήθεια ότι κάναμε λάθη. Για να είμαι ειλικρινής, αξίζαμε τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν ή έστω την ισοπαλία», δήλωσε αρχικά για τον αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League, όπου οι Καταλανοί ηττήθηκαν 0-2 στο Μόναχο.
Στη συνέχεια, οι ερωτήσεις περιστράφηκαν γύρω από τον ίδιο: «Φυσικά και ήθελα να νικήσουμε την Μπάγερν. Ήθελα να σκοράρω επίσης, αλλά όταν αν μιλάμε για συναισθήματα, δεν μπορείς να τα αγνοήσεις εντελώς, επειδή δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που έφυγα από την Μπάγερν. Ήταν περίεργο το συναίσθημα να πάω σε διαφορετικά αποδυτήρια και να κάνω ζέσταμα σε άλλο χώρο. Το παιχνίδι ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα. Ήταν αδύνατο να καταπιέσω όλα αυτά τα αισθήματα. Ήταν κάτι παραπάνω από ένας αθλητικός αγώνας, για μένα ήταν ένας συναισθηματικός αγώνας».