Γράφει ο Σκηνοθέτης

Το να κατεβαίνεις υποψήφιος με τη στήριξη ενός κόμματος σημαίνει πολλά. Σημαίνει ότι είτε ασπάζεσαι τις θέσεις του εν λόγω κόμματος είτε το συγκεκριμένο κόμμα ασπάζεται τις δικές σου θέσεις.
Και όμως, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης αρνήθηκε φανερά την πολιτική – και όχι την ιδεολογική- σχέση του με το ΑΚΕΛ δηλώνοντας στην τηλεμαχία του ΡΙΚ ότι «είναι ανεξάρτητος και δεν ανήκει στο ΑΚΕΛ».
Μα είναι υποψήφιοι αυτοί που στηρίζει η Εζεκία; Να τους δίνεις πολιτικό βήμα και αυτοί με την πρώτη ευκαιρία να σου γυρνάνε την πλάτη και να μην αποδέχονται καν ότι είναι με τις πλάτες των ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ που κάνουν τους υποψηφίους.
Λίγος σεβασμός στην ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑ που σας έδωσε την ευκαιρία να κατέλθετε στον προεκλογικό στίβο δεν βλάπτει.
Βέβαια, ο Μαυρογιάννης ανατινάζει και όλα τα ιστορικά αλλά και πολιτικά αφηγήματα του ΑΚΕΛ.
Από τη μια τους αρνείται και από την άλλη αναφέρει ότι είναι «κολλητός» με τους Ισραηλίτες και ότι θα κάνει συμμαχίες μαζί τους την ώρα που τα περισσότερα μέλη της Εζεκία κυκλοφορούν με το κλασικό κασκόλ των Παλαιστινίων.
Πώς να το κάνουμε, δηλαδή, αφού είναι ανεξάρτητος οπότε και δεν είναι υποχρεωμένος να λαμβάνει υπόψη του καμία από τις θέσεις του ΑΚΕΛ.
Επομένως, όσα νεύρα και αν σε προκαλεί ο Μαυρογιάννης εκεί στην Εζεκία οφείλεται να τον ανέχεστε μην σας εγκαταλείψει κι αυτός…