Όπως ενημέρωσε η Ομόνοια, από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών θα απουσιάσουν 17 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες! Αναλυτικά:
Δεκαεπτά ποδοσφαιριστές μας πήραν κλήση στην εθνική τους ομάδα για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν τις επόμενες μέρες.
-Στην εθνική Ανδρών κλήθηκαν οι Κωνσταντίνος Παναγή, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Φώτης Παπουλής και Χαράλαμπος Χαραλάμπους. Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Ελλάδα το ερχόμενο Σάββατο (24/09) στις 21:45 και το Κόσοβο την ερχόμενη Τρίτη (27/09) για τον Β’ όμιλο της Γ’ Κατηγορίας του Nations League.
-Στην εθνική Νέων κλήθηκαν οι Μιχάλης Χριστοδουλίδης, Νικόλας Κυριακίδης, Κωνσταντίνος Βενιζέλου, Αλέξανδρος Καϊάφας, Ανδρέας Σάββα, Δημήτρης Σπυριδάκης και Κυριάκος Χρυσομήλης. Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει τις επόμενες μέρες τη Βόρεια Μακεδονία σε δύο φιλικούς αγώνες.
-Στην εθνική Ουγγαρίας κλήθηκε ο Άνταμ Λανγκ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γερμανία την Παρασκευή (23/09) και το εντός έδρας κόντρα στην Ιταλία την ερχόμενη Δευτέρα (26/09). Οι αγώνες αφορούν το Nations League.
-Στην εθνική Ιράν κλήθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για το φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ουρουγουάη εκτός έδρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή και θα αρχίσει στις 19:00.
-Στην Εθνική Νιγηρίας κλήθηκε ο Φράνσις Ουζόχο για τον φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Αλγερία εκτός έδρας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη (27/09) και θα αρχίσει στις 22:00.
-Στην εθνική Ελλάδας U21 κλήθηκε ο Φώτης Κίτσος για το εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή (23/09) και θα αρχίσει στις 21:45.
-Στην εθνική των Κομόρων Νήσων κλήθηκε ο Φουάντ Μπασιρού για τους δύο φιλικούς αγώνες με την Τυνησία (22/09) και την Μπουρκίνα Φάσο (26/09)».