Είχαμε γράψει τις προάλλες και συγκεκριμένα από την Παρασκευή (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ότι ο Λάζαρος δεν έχει προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα κι ότι δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Είναι λογικό να διερωτάται ο καθένας γιατί δεν κατάφερε ακόμη να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς ο Ελλαδίτης, από τη στιγμή που το πρόβλημά του δεν ήταν σοβαρό και μάλιστα, υπήρξε η επίσημη τοποθέτηση από πλευράς Ανόρθωσης πριν το ματς με τον Ακρίτα, ότι η κατάστασή του θα αξιολογείτο καθημερινά και θα διαφαινόταν αν θα προλάβαινε να δώσει το παρών του. Όπως, τελικά, δεν συνέβη.
Όντως ο τραυματισμός που αποκόμισε από τον αγώνα με την Καρμιώτισσα στις 9 Σεπτεμβρίου και ήταν ο λόγος που έγινε αλλαγή δεν θεωρείτο ιδιαίτερα ανησυχητικός. Εντούτοις, ο Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις MRI.
Οι εξετάσεις ήταν καθαρές, δεν έδειξαν δηλαδή ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πλην της φλεγμονής που τον ταλαιπωρεί και αυτός είναι ο λόγος που ακόμη αισθάνεται ενόχληση στον αστράγαλο.
Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, πολύ δύσκολα θα προλάβει την ΑΕΚ αφού δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρουν στην Ανόρθωση. Συνεπώς, εάν όλα πάνε καλά κι αυτή τη φορά επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Εκτός κι αν τα δεδομένα αλλάξουν την ερχόμενη βδομάδα.

Ανδρέας Βεντούρης