Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας, εξέδωσαν ανακοίνωση ενόψει της πρεμιέρας με την οποία τονίζουν πως ο μοναδικός λόγος που επιστρέφουν είναι για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας του.
Αναλυτικά:
«Ερυθρόλευκε λαέ,
Ο μοναδικός λόγος που επιστρέφουμε είναι να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του σωματείου μας και αυτό θα κάνουμε από το πρώτο λεπτό της πρώτης αγωνιστικής.
Κάνουμε ανοικτό κάλεσμα λοιπόν σε όλα τα μέλη μας να εκδώσουν εισιτήριο διαρκείας του σωματείου μας, υπενθυμίζοντας τους για την προσφορά που αναλογεί στα εξοφλημένα μέλη μας. Η προσφορά θα ελέγχεται ΑΥΣΤΗΡΑ και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να εκμεταλλευτεί το σωματείο μας ή τον σύνδεσμο μας.
Εμείς μετράμε τις ώρες να βρεθούμε ξανά στο πλευρό ΤΗΣ. Η ερυθρόλευκη λαοθάλασσα θα ξεχειλίσει το στάδιο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ όπως αξίζει στην ιστορία του σωματείου μας αλλά και της βασιλεύουσας πόλης μας.
Εμείς για ΕΚΕΙΝΗ. ΕΚΕΙΝΗ για εμάς.
Την Παρασκευή απ’ τις 17:00 pre-game. Με τα κασκόλ μας και τις κόκκινες φανέλες μας. Με ποτό τζαι σου πα μου πες. Πάμε να δώσουμε χρώμα και παλμό στο γήπεδο μας.
Υ.Γ: You will never understand…»