Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος αναφέρθηκε στη Λίβερπουλ και το ξεκίνημά της στη νέα σεζόν, στον μεγάλο ανταγωνισμό της Premier League, στο όνειρο του Champions League, αλλά και στον Γιούργκεν Κλοπ.

Επιπλέον, μίλησε και για την καλύτερη έως τώρα στιγμή που έχει βιώσει στην καριέρα του, ενώ αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική μας ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τσιμίκας:

Για την επιστροφή του στη δράση και την εικόνα της Λίβερπουλ στα πρώτα ματς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα από τον τραυματισμό μου και έβγαλα δυο ασίστ. Μετά την περσινή σεζόν όλοι είμαστε καταπονημένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σε όλους συμβαίνει αυτό. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στο παιχνίδι με τη Σίτι στο Community Shield».

Για το επίπεδο ανταγωνισμού στην Premier League: «Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και έχουν καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ νωρίς αλλά πιστεύω πως αυτή θα είναι μια από τις πιο δύσκολες Premier League που έχει υπάρξει ποτέ».

Για τον Χάαλαντ και τον Νούνιες: «Για τον Χάαλαντ δεν μπορώ να μιλήσω, καθώς δεν τον ζω καθημερινά. Ο Νούνιες είναι ένας παίκτης με πολύ ταλέντο που δουλεύει πολύ και προσπαθεί να καλύψει το κενό του Σαντιό. Σίγουρα θα βάλει πολλά γκολ και θα τα πανηγυρίσουμε μαζί».

Για τη συμμετοχή του στο Champions League και τα όνειρα του: «Είναι όνειρο ζωής για μένα. Κάθε παιχνίδι που παίζαμε στις αλάνες, στους δρόμους και στις γειτονιές λέγαμε πως είναι τελικός Champions League. Όπως κάθε παιχνίδι έκανα όνειρα μικρός. Στη Λίβερπουλ πολλά έγιναν πραγματικότητα».

Για το πέναλτι που χάρισε το FA Cup στη Λίβερπουλ: «Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ποδοσφαιρική μου ζωή μαζί με τον τελικό του Champions League. Ήταν το πρώτο μου γκολ με πέναλτι και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει το League Cup μετά από τόσα χρόνια».