Η ΑΕΛ μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα θέλοντας φέτος τα πράγματα να είναι διαφορετικά για την ομάδα και να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν μια από τις χειρότερες χρονιές τους πέρσι και ήταν κάτι που πείραξε αυτό. Φέτος στην ομάδα άλλαξαν πολλά πράγματα, με νέο προπονητή και αρκετές καινούργιες προσθήκες οι γαλαζοκίτρινοι ελπίζουν σε κάτι πολύ καλύτερο.  Πρώτο ματς απέναντι στον Άρη στις 19:00 (balla.com.cy, Cytavisionsports1) με την ΑΕΛ να είναι τυπικά φιλοξενούμενη στο Τσίρειο σήμερα.
Παρότι είναι πρεμιέρα και σαφέστατα η ομάδα της ΑΕΛ δεν είναι ακόμα έτοιμη, ο στόχος ένας είναι για την ομάδα του Σίλας. Να κερδίσει και να ξεκινήσει θετικά την νέα της προσπάθεια στην φετινή χρονιά. Μαζί της και ο κόσμος της ομάδας που αναμένεται να δώσει το παρών του στο γήπεδο. Να αναφέρουμε ότι Εισιτήρια θα υπάρχουν και στο γήπεδο για τους φίλους της ομάδας με τα ταμεία να ανοίγουν στις 17:00. Οι εκτιμήσεις λένε ότι οι φίλοι της ομάδας θα είναι κοντά στις 4000.
Ο Ζορζέ Σίλας αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μουριέλ, Σάντος, Ντα Σίλβα, Μπάστος, Φιλίπποβιτς, Ζτραβκόφσκι, Τσιμπόλα, Μιραλλάς, Κάσα, Μακρή και Μαρόσα.

Μιχαήλ Αριστείδου