Όποιος προλάβει πρόλαβε, για να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο της ΑΕΛ ενόψει της πρεμιέρας με τον Άρη. Οι γαλαζοκίτρινοι οπαδοί αναμένεται να κάνουν ανάρπαστα τα εισιτήρια και να έχουμε το πρώτο sold out της χρονιάς. Τα 4000 εισιτήρια που έχει η ΑΕΛ στην διάθεση της μοιάζουν αυτή την στιγμή να είναι λίγα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των οπαδών της ομάδας.

Μέχρι και το Σάββατο προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας, και είναι πολύ πιθανόν να μην έχουμε ελεύθερη προπώληση καθώς οι κάτοχοι των διαρκείας είναι πολύ περισσότεροι των 4000 εισιτήριων που είναι διαθέσιμα για την ομάδα.

Στα αγωνιστικά δεν έχει αλλάξει κάτι όσο αφορά τα δεδομένα με τους αμφίβολους καθώς Μεντόγεβιτς και Νεοφύτου είναι εκτός ενώ το πολύ να είναι στην αποστολή ο Κασάνικλιτς. Ο Ζορζέ Σίλας γνωρίζει ότι οι απαιτήσεις φέτος είναι πολλές και οφείλει να παρουσιάσει την ομάδα του έτοιμη ενόψει της πρεμιέρας. Αυτός ήταν και ο πρώτος του στόχος όπως ο ίδιος δήλωσε πριν να αναχωρήσει η ομάδα για την Βουλγαρία, να είναι η ΑΕΛ έτοιμη την πρώτη αγωνιστική.

Αριστείδου Μιχαήλ