Η Ομόνοια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Ghelamco Arena και είναι πανέτοιμη την Πέμπτη το βράδι (21:30) κόντρα στην Γάνδη για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού του ΓΣΠ.
Ο Λοΐζος Λοΐζου έμεινε στην Κύπρο μετά και τα γνωστά γεγονότα που τον έθεσαν εκτός ομάδας και μένει να δούμε τι θα κάνει ο Νιλ Λένον στο δεξί άκρο της επίθεσης.
Το σενάριο το οποίο κερδίζει έδαφος είναι να δούμε στα δύο άκρα της επίθεσης τους Μπάρκερ και Μπρούνο, με τον Παπουλή να πλαισιώνει τον επιθετικό που πιθανότατα θα είναι ο Ανδρόνικος Κακουλλής.
Αυτά όσον αφορά τις σκέψεις του Λένον για την επίθεση.
Μεσοαμυντικά οι Μπασιρού και Μιξ θα αναλάβουν ρόλο αμυντικών μέσων, δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Μάθιους, αριστερά ο Λέζιακς και μένει να δούμε τι θα κάνει ο κόουτς για το κέντρο της οπισθοφυλακής.
Ο Λανγκ δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή. Υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν δεδομένα στην 11άδα, ενώ αν φτάσει έγκαιρα και πάλι θα πάρει φανέλα βασικού.
Σε μια τέτοια περίπτωση θα τον πλαισιώσει ο Μίλετιτς αλλιώς θα δούμε δίδυμο στο κέντρο της άμυνας τον Σέρβο μαζί με τον Γιούστε.