Πανέτοιμος να παίξει ξανά στο Champions League μετά από 16 ολόκληρα χρόνια είναι ο Απόλλωνας αλλά αυτή την φορά θέλει να φτάσει μακριά.
Πόσο μακριά; Μέχρι και τους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.
Εύκολο δεν είναι αυτό καθώς θα πρέπει την Τετάρτη θα θέσει βάσεις πρόκρισης κόντρα στην Μακάμπι στην Χάιφα, την ερχόμενη εβδομάδα να πάρει την πρόκριση και να πάει να αποκλείσει και σε διπλές αναμετρήσεις (μάλλον) τον Ερυθρό Αστέρα.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά όπως τα παίρνουν και στον Απόλλωνα.
Αυτό που προέχει είναι οι πρωταθλητές μας αύριο στο «Σαμί Οφέρ» να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης ενόψει και της ρεβάνς του ΓΣΠ και για να γίνει αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για περισσότερα από 90 λεπτά και να κάνουν ένα καλό παιχνίδι.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, από αυτούς που αρχικά δηλώθηκαν στην λίστα για τις διπλές αναμετρήσεις με τον Ισραηλινούς, εκτός είναι μόνο ο Μπα.
Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και πρέπει να περιμένουμε μια 11άδα ως ακολούθως.
Ο Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς θα είναι κάτω από τα δοκάρια  με τριπλευτα στην άμυνα μπροστά του τους Ρομπέρζ, Χάμπο κι Βουκασίν, χωρίς να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να δούμε και τον Πεϊμπέρνς.
Τις γραμμές θα καλύψουν δεξιά ο Καμπράλ και αριστερά ο Χαμάς ενώ στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Ντανίλο Σπόλιαριτς και Ίσραελ Κολ.
Ρόλο επιτελικού μέσου το πιθανότερο είναι να αναλάβει ο Ογκεντά με δίδυμο στην επίθεση τους Ντιγκινί και Πίττα.

Χρίστος Χρίστου