Για τον σημερινό αγώνα με την ΕΝΠ μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
«Έχουν σμικρυνθεί πάρα πολύ οι αποστάσεις των ομάδων. Προμηνύεται ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο βράδυ. Στόχος μας βεβαίως είναι μονάχα οι τρεις βαθμοί και για να τον πετύχουμε θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συνεπείς. Υπάρχει κόπωση από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όμως είμαστε οι πρωταθλητές και θέλουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε για τον κόσμο: «Περιμένουμε 7000. Εισιτήρια διατίθενται μόνο διαδικτυακά».
Για τα αγωνιστικά, συμπλήρωσε: «Εκτός είναι ο Ζράντι ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα και σε 10 μέρες θα είναι πίσω. Εκτός είναι επίσης οι Νταμπό, Ίλιεφ, Μαλεκκίδης, ενώ ο Αλεσάμι προπονήθηκε κανονικά χθες και ίσως είναι αποστολή, όπως και ο Χάμπος. Ο Γιοβάνοβιτς έκανε μεγάλο μέρος του κανονικού χθες και θα δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί».
Για τον Ψύχα, επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό: «Θέλουμε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, είναι ικανότατος ποδοσφαιριστής. Υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός στον Απόλλωνα», τόνισε, ενώ επιβεβαίωσε επίσης για τον Γιάνγκα: «Ναι, είναι εκτός λίστας».