Η Ανόρθωση είναι η μόνη από τους μεγάλους που ακόμα δεν έδωσε επίσημο παιχνίδι ελέω και της απουσίας της από την Ευρώπη, αλλά πλέον έφτασε η ώρα να μπει και η «Κυρία» στο γήπεδο.
Στην «κυρία» ξέρουν πολύ καλά ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο στο ΓΣΠ κόντρα στον Ολυμπιακό (Σάββατο στις 19:00) αλλά θα έχουν την συμπαράσταση ίσως και δυόμιση χιλιάδων οπαδών τους στο για να τους σπρώξουν στη νίκη.
Ο Ράντονιτς, ο Γουαρίς και Σάμπο είναι ανέτοιμοι και μένει να δούμε ποιοι από αυτούς θα κριθεί ότι είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή.
Ράντονιτς και Σάμπο συγκεντρώνουν περισσότερες πιθανότητες αλλά για 11άδα… ούτε λόγος.
Ο Ντάρκο Μίλανιτς ετοιμάζει 11άδα ανάλογη με την πρόβα.
Πέραν από τους ανέτοιμους για τους οποίους κάναμε λόγο πιο πάνω, δεδομένα εκτός είναι ο τραυματίας Νεόφυτος Μιχαήλ, ο τιμωρημένος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Χαρογιάν που αποκόμισε πρόβλημα στο πόδι.
Ο Σλοβένος προπονητής αναμένεται να παρατάξει μια 11άδα με τον Λόρια κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά οι Αμπαρτζουμιάν, Kορρέα, Μπαϊσίνιο και Κορέια.
Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Πάντσεον και Αρτυματάς, σε πιο ελέυθερο ρόλο ο Εμπραλίτζε, δεξιά ο Φερέιρα, αριστερά ο Ουαρντα και στην κορυφή ο Νινγκά.