Στην ΑΕΛ ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους ενόψει Άρη. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν φέτος να κάνουν μια νέα αρχή και η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα. Στην ομάδα ήρθαν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις με τον Ζορζέ Σίλας να έχει την ευθύνη να παρουσιάσει ένα σύνολο δεμένο που να έχει και χημεία μεταξύ του.
Επιχειρώντας να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για την ενδεκάδα της ΑΕΛ, στην θέση του τερματοφύλακα θα αγωνιστεί ο Μουριέλ Μπέκερ. Από εκεί και μπρος η άμυνα θα αποτελείται από τους Σάντος και Ντα Σίλβα στα δύο άκρα, ενώ παίζεται μια θέση κεντρικού αμυντικού. Οι Φιλίπποβιτς, Τεσέϊρα και Μπάστος διεκδικούν τις δύο θέσεις στην άμυνα.
Προχωρώντας στην μεσαία γραμμή, ο Ζτραβκόφσκι θα είναι ο αμυντικός μέσος ενώ πιο μπροστά του αναμένεται να είναι δύο από τους Παπαφώτη, Τσιμπόλα και Μιραλλάς.  Το σενάριο να μεταφερθεί ο Μιραλλάς στα άκρα της επίθεσης είναι στο τραπέζι επίσης. Αν δεν γίνει αυτό Μακρής και Κάσα θα είναι στις δυο πτέρυγες, με τον Μαρόσα να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Αριστείδου Μιχαήλ