Ο Τσόρνιγκερ υπολόγισε τον Ονγκεντά σαν επιτελικό μέσο και δεν βγήκε (είναι ακραίος επιθετικός ο άνθρωπος), ο Ζράντι ακόμα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει και η αλήθεια να λέγεται βλέποντας κανείς τον Απόλλωνα διαπιστώνει αυτόματα ότι του λείπει ο ποδοσφαιριστής που θα κάνει παιχνίδι.
Διαπιστώνεται ένα κενό ανάμεσα στους αμυντικούς χαφ και του επιθετικούς και η ομάδα δυσκολεύεται πολύ να δημιουργήσει.
Αυτό (φαντάζομαι) δεν το βλέπουμε μόνο εμείς, το βλέπουν και οι άνθρωποι της ομάδας οι οποίοι θα πρέπει να κάτσουν κάτω με το νέο προπονητή Νταβίντ Καταλά και να βρουν έναν ποδοσφαιριστή που θα αναλάβει ρόλο… 10αριού που λέμε στην ποδοσφαιρική, ειδικά αν κρίνουν ότι ο Ζράντι δεν είναι ακόμα έτοιμος.
Πάντως ο Λιβανέζος ήταν στην αποστολή, προπονείται κανονικά και μέχρι και τον επαναληπτικό του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα έχει μια εβδομάδα επιπλέον προπονήσεις στα πόδια του για να βρεθεί σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.
Η ουσία είναι μία. Ο Απόλλωνας να μεγαλώσει τα καλά τους διαστήματα στη ρεβάνς, την ίδια στιγμή να μειώσει τα κενά διαστήματα και εφόσον το κάνει αυτό τότε μπορεί να ελπίζει στην πρόκριση.
Το άγχος και η πίεση είναι στον αντίπαλο, οι «γαλάζιοι» θα πάνε σαν αουτσάιντερ αλλά το έχουν ξανακάνει εκτός έδρας σε πλέι οφ και μπήκα  ομίλους Europa League… να το κάνουν ξανά.

Χρίστος Χρίστου