Ημέρα ξεκούρασης η Τρίτη για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και από τη Τετάρτη θα βάλουν μπρος για την Κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ανόρθωση.
Η αυριανή μέρα αναμένεται…να ρίξει φως και στα σημαντικά αγωνιστικά νέα πριν το ντέρμπι και συγκεκριμένα θα έχει άποψη ο Σωφρόνης Αυγουστή για τους εξής παίκτες, αν θα είναι διαθέσιμοι για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»
Σαρφό-Κοσταντίνοφ: Επικρατεί αισιοδοξία, ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα προλάβουν το επόμενο ματς. Ο Γκανέζος αισθάνεται πολύ καλά και αν όχι την Τετάρτη, τότε την Πέμπτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την ομάδα.
Ο Βούλγαρος είναι ακόμα πιο σίγουρος. Ξεκουράστηκε στην 1η αγωνιστική και αυτό του έκανε καλό ώστε να προλάβει την Ανόρθωση.
Το θέμα Ντογκαλά: Λογικά αναμένεται να τον υπολογίσει ο Σωφρόνης την Κυριακή. Το θέμα πλέον με τον ποδοσφαιριστή, είναι να κατασταλάξει για το μέλλον του. Αν θα μείνει δηλαδή στον Αρχάγγελο ή θα φέρει πρόταση για να φύγει.
Για την ώρα πάντως, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό αλλά στην πορεία όλα μπορούν να συμβούν.
Η τελευταία μεταγραφή: Γίνεται λόγος για μεταγραφή της τελευταίας στιγμής. Αν θα γίνει ή όχι όμως είναι καθαρά θέμα να βρεθεί ποδοσφαιριστής ο οποίος λείπει από το ρόστερ.
Η διοίκηση συζητά με τον προπονητή και αν υπάρξει κάτι το καλό, τότε μέχρι το βράδυ της 31ης Αυγούστου όλα είναι πιθανά.