Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Για την επιστροφή των οργανωμένων: «Ο κόσμος της ΑΕΛ θα δώσει μεγάλη δυναμική στην ομάδα. Θα είναι η κινητήριος δύναμη σε αυτή τη χρονιά. Υπάρχει ενθουσιασμός και χαιρετίζουμε την απόφαση τους για επιστροφή».
Για τη μεταγραφή του Παναγιώτη Λουκά: «Θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές Κυπρίων ποδοσφαιριστών, αλλά και κάποιων άλλων που θα είναι στον Κατάλογο Β’. Ο προπονητής μας δίνει μεγάλη σημασία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα δίνουν τη μάχη για μια θέση στην 11άδα. Ο Λουκά αγωνίστηκε σε ομάδες του εξωτερικού. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν, είναι αρχηγός της Εθνικής u-21. Θα έχει τις ευκαιρίες του για να κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στο γήπεδο».
Για τη μεταγραφή του Μουριέλ: «Είναι μια σπουδαία μεταγραφή για την ΑΕΛ. Ένας τερματοφύλακας με μεγάλα βιογραφικό. Τον ήθελαν και άλλες ομάδες στην Κύπρο παλαιότερα. Τον γνωρίζει πολύ καλά ο Σίλας και μαζί με τον Μέγιερι θα αποτελέσουν ένα δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων. Θέλουμε ένα γεμάτο ρόστερ σε όλες τις θέσεις».
Για τις υπόλοιπες προσθήκες: «Μέσα στη βδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις. Πλησιάζουμε προς την έναρξη της προετοιμασίας. Μας απομένουν και άλλες προσθήκες. Αισιοδοξούμε ότι το ρόστερ θα είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό με την έναρξη της προετοιμασίας. Το ρόστερ θα είναι διαφοροποιημένο σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με την περσινή σεζόν. Θα συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και που πιστεύουμε σε αυτούς. Το ρόστερ μας θα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Θα παρουσιαστούμε δυνατοί ενόψει της νέας περιόδου».
Θα γίνει ανοικτή προπόνηση για τον κόσμο; Θα ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες τι θα κάνουμε με τις προπονήσεις.
Για την περίπτωση Κέβιν Μιραλάς: «Είμαστε σε επικοινωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Είναι σε καλό δρόμο κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Θέλω να αποφύγω να σχολιάσω κάποια ονόματα. Το σημαντικό είναι να προσθέσουμε ποιότητα».
Για τα διαρκείας: «Θέλουμε να κάνουμε ρεκόρ αριθμού διάθεσης εισιτηρίων  διαρκείας. Νομίζω ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια».