Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0) ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ  Νεκτάριος Πετεβίνος είπε μεταξύ άλλων:
«Θα είναι κακό του κεφαλιού μας αν υποτιμήσουμε την Μπότεφ, επειδή δέχθηκε δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Πιθανόν η αντίπαλος μα σαν είχε το μυαλό στους δικούς μας αγώνες και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση του Βουλγάρικου πρωταθλήματος.
« Η πρόθεση μας είναι να πάνε όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Κβιλιτάια που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Δικαιούμαστε να κάνουμε δύο αλλαγές πριν από το ματς όπως είναι γνωστόν.
Είναι πολύ σημαντικό για όλους που θα βρίσκονται στην επίσημη πτήση να προχωρήσουν σε τεστ για covid αφού βλέπουμε όλοι την έξαρση που υπάρχει και δεν θέλουμε να στερήσουμε από την ομάδα κανένα ποδοσφαιριστή».
Για τον Κβιλιτάια και το ακριβές πρόβλημα: «Θυμίζω ότι υπέστη τη μεγαλύτερη θλάση τρίτου βαθμού που σε κρατάει εκτός για τρεις περίπου μήνες. Πάρθηκε ρίσκο και αγωνίστηκε ο ποδοσφαιριστής που δεν μας βγήκε. Ακολουθεί αυτή την στιγμή ένα ειδικό πρόγραμμα και ευελπιστούμε ότι ίσως αν περάσουμε στον επόμενο γύρο να τον έχουμε μαζί μας»
Για τις μεταγραφές και το Λούκας Σόουζα:
«Το σίγουρο που μπορώ να σας πω, είναι ότι στο επόμενο 48ωρο δεν ασχολούμαστε με οτιδήποτε άλλο, εκτός από τον αγώνα με την Μπότεφ. Είναι πλήρως προσηλωμένος ο Λούκας στους αγώνες της ομάδας. Αυτό θέλω να πω και είναι η αλήθεια. Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι υπάρχει θέμα αποχώρησης του ποδοσφαιριστή παρόλο ότι ισχύει αυτό που λέμε πως μέχρι 31 Αυγούστου όλα μπορούν να συμβούν σε μεταγραφές και αποχωρήσεις»
Σύμφωνα με το Νεκτάριο Πετεβίνο στο «Βασίλ Λέφσκι» το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με την στήριξη περίπου 500 φιλάθλων του.
Είπε επίσης ότι πλησιάζουν στις 5 χιλιάδες τα εισιτήρια διαρκείας και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα ξεπεραστεί η περσινή επίδοση των 5.500 διαρκείας..