Για τα θέματα προγραμματισμού της Ανόρθωσης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για τον προγραμματισμό: «Είναι γεγονός ότι μέχρι τώρα ο σχεδιασμός αφορά ποδοσφαιριστές που όλοι γνωρίζουν από την παρουσία τους στο κυπριακό πρωτάθλημα. Θα έρθουν φυσικά και παιδιά που θα είναι η πρώτη τους σεζόν. Έχουν σταλεί προτάσεις και περιμένουμε απαντήσεις. Το ρόστερ δεν θα είναι ολοκληρωμένο στην πρώτη προπόνηση αλλά θέλουμε να γίνουν κάποιες κινήσεις μέχρι τότε και είμαστε στη διαδικασία να τις κάνουμε».

Αν θα γίνουν κι άλλες κινήσεις Κυπρίων: «Ήδη ενισχυθήκαμε με δύο διεθνείς, τον Αντωνίου και τον Μιχαήλ. Έχουμε κι άλλα έξι παιδιά δικά μας που είναι διεθνείς, αποχώρησε ο Αβραάμ άρα ουσιαστικά είμαστε στους εφτά διεθνείς. Είμαστε καλυμμένοι με τους Κύπριους».

Αν θα γίνει προπόνηση με κόσμο: «Η πρώτη προπόνηση δεν θα είναι ανοικτή. Είναι κάτι που συζητάμε, όταν θα έχουμε ημερομηνίες θα ενημερώσουμε».

Για το προπονητικό κέντρο: «Εργάζονται καθημερινά οι άνθρωποι εκεί για τις βελτιώσεις. Δεν θα μείνουμε μέχρι εκεί. Σταδιακά θα γίνονται κι άλλα πράγματα ώστε να εκσυγχρονιστεί όπως επιβάλλουν οι ανάγκες του ποδοσφαίρου».

Για το ότι δεν λέχθηκε κάτι για πρωτάθλημα: «Είναι αντιληπτό πως όταν αναφερόμαστε στην Ανόρθωση, ο κόσμος δεν απαιτεί τίποτα λιγότερο από τα πάντα κι αυτό θέλουμε. Ο στόχος είναι να βάλουμε στερεές βάσεις για το παρόν και το μέλλον. Να μην χρειαζόμαστε στα επόμενα χρόνια πολλές μεταγραφές και να μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Να μην είναι μόνο εξαγγελίες κενού περιεχομένου».