Η Ρόμα φαίνεται πως τελικά κέρδισε την μάχη για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα, αφού συμφώνησε σε όλα προφορικά με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.
Οι Ρωμαίοι έδειξαν πόσο πολύ θέλουν τον παίκτη για να τον κάνουν τον ηγέτη της ομάδας της επόμενης σεζόν προσφέροντάς του ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με ετήσια αμοιβή που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειχνε να έχει προτίμηση προς την Ίντερ, παρά την καλή προσφορά της Ρόμα και κάπου εκεί μπήκανε στο παιχνίδι και τα… μεγάλα μέσα, αφού ο προπονητής της ομάδας, Ζοσέ Μουρίνιο τηλεφώνησε στον 28χρονο για να τον πείσει και φαίνεται πως τα κατάφερε.
Την αποκάλυψη για την συμφωνία έκανε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Σέζαρ Λουίς Μέρλο που ανέφερε τα ξημερώματα πως οι δύο πλευρές συμφώνησαν και βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων, με μόνο τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη να απομένουν.
Μάλιστα κι αυτός ο ίδιος τονίζει την μεγάλη σημασία που έπαιξαν στην απόφαση του Πάουλο Ντιμπάλα τόσο ο Φραντσέσκο Τότι όσο και ο Ζοσέ Μουρίνιο, οι οποίοι σημειώνει πως προσπαθούσαν επί 40 μέρες.