Έβγαλε κάποιες ειδήσεις η πρώτη συνάντηση του Χόρχε Σίλας με τους δημοσιογράφους. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν απλός στις απαντήσεις του, τονίζοντας πάνω από μια φορά ότι η ΑΕΛ την νέα χρονιά θα είναι ανταγωνιστική και διεκδικήτρια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.
Στην πιο σημαντική είδηση είναι ότι η ΑΕΛ έχει επαναφέρει την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς στο προσκήνιο, με την ομάδα να… συναντάει τα οικονομικά θέλω του Βέλγου. Η προσπάθεια είναι να πειστεί ο ποδοσφαιριστής να έρθει στο νησί μας καθώς η περίπτωση ενδιαφέρει πολύ, με τον προπονητή της ΑΕΛ να δείχνει ότι τον θέλει στην ομάδα με τα λεγόμενα του.
Από εκεί και μπρος αυτό που λένε στην ΑΕΛ εδώ και μέρες, ότι δηλαδή δεν βιάζονται να κλείσουν ποδοσφαιριστές, απλά για την μεταγραφή τονίστηκε και σήμερα. Στην ομάδα δεν θεωρούν ότι έχουν αργήσει σε καμία περίπτωση καθώς δουλεύουν σε αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Οι γαλαζοκίτρινοι ξέρουν τι στοχεύουν και η ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει και ανακοινώσεις.
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και στο γεγονός ότι ο Σίλας στάθηκε στον Στυλιανό Παντελή, δείχνοντας ότι προσέχει τα πάντα στην ομάδα ειδικά ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες της ΑΕΛ. Η αναφορά λογικά δεν ήταν τυχαία στο πρόσωπο του Παντελή που ίσως να προκαθορίζει και την επανένταξη του, σ.σ. ήταν δανεικός πέρσι, στην ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ