Δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές για την Μπότεβ. Οι Βούλγαροι φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν το μυαλό τους στην αναμέτρηση της Τετάρτης (20/7) με το ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, το να μην πάρουν κάποια νίκη στα δύο επίσημα ματς της σεζόν θα επηρεάσει την ψυχολογία τους και αυτό είναι θετικό για τους γαλαζοκίτρινους. Στην Μπότεβ μοιάζει να μην επικρατεί ηρεμία και φάνηκε από την κόκκινη που είδε ο Κονατέ στις καθυστερήσεις του ματς.
Ο Βάλεντιτς, παρέταξε την ομάδα του μ’ ένα 3-4-3. Κάτω από τα γκολποστ ήταν ο Χάνκιτς, με την τριάδα μπροστά του να αποτελείται από τους Γκένεφ, Πούντσετς και Φαν Χέρτουμ. Ο Μίνκοφ ως δεξιός μπακ-χαφ και ο Κονατέ ως αριστερός. Στη μεσαία γραμμή οι Μέρτενς και Ετό’ο, με τους Τόκου, Τόνεφ και Μπαροάν να διαμορφώνουν την επιθετική 3άδα.
Οι Βούλγαροι είναι ευάλωτοι στα μετόπισθεν, ενώ μπροστά περιμένουν όλες τις ενέργειες τους από τον Τόκου o οποίος δεν μπορεί μόνος του…
Ο Σέκουλιτς που πέρασε ως αλλαγή στο 46’ έδειξε να είναι επικίνδυνος ποδοσφαιριστής και να χρειάζεται προσοχή. Δεν θέλει πολύ χώρο για να κάνει τη ζημία και αυτό, δεν το λένε μόνο τα δύο γκολ στα τέσσερα λεπτά (50’, 54’) αλλά και ο τρόπος που πέτυχε το δεύτερο με τακουνάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

https://balla.com.cy/2022/07/15/nea-itta-gia-tin-mpotev-ypo-to-vlemma-apoel-vinteo/

Θράσος Δημητρίου