Με άλλη μία προπόνηση, το πρωί του Σαββάτου, η ΑΕΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία της επί κυπριακού εδάφους και το βράδυ της ίδιας ημέρας (20:20), μπαίνει στο αεροπλάνο με προορισμό την πόλη Billund της Δανίας, ενόψει του αγώνα με τη Μίντζιλαντ την ερχόμενη Τρίτη, για τον Β’ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα θα ενημερωθεί από τους συνεργάτες του, Μπλάσκο και Ντελ Κάμπο, για όσα είδαν από κοντά στον αγώνα της πρεμιέρας του δανέζικου πρωταθλήματος με τη Ράντερς και θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για την αναμέτρηση της 19ης Ιουλίου.
Το θετικό στην ΑΕΚ είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Άνχελ Γκαρσία θα είναι έτοιμος και ουσιαστικά στο αεροπλάνο θα μπουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, προς ικανοποίηση βεβαίως του Ισπανού προπονητή της.
Απ’ εκεί και πέρα, να σημειώσουμε πως δεν αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις στο θέμα του τερματοφύλακα που πρόκειται να αποκτηθεί για να καλύψει το κενό του άτυχου Ανδρέα Παρασκευά.
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τσάβι Ρόκα θα κινηθεί για ξένο «άσο», ο οποίος θα εγγραφεί στον κατάλογο «Β». Αυτή τη στιγμή απασχολεί μονάχα το πρώτο παιχνίδι με τη Μίντζιλαντ…

Ανδρέας Βεντούρης