Πάρθηκε η απόφαση για το πού θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ το δεύτερο και βασικό μέρος της προετοιμασία στης. Θα γίνει συγκεκριμένα στην Ουγγαρία και στο Caramell Hotel, από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 6 Ιουλίου. Κατά την παρουσία της εκεί, η ομάδα της Λάρνακας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια.
Ακολούθως θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα γίνει προσπάθεια ώστε να διευθετηθούν ακόμη δύο φιλικά ματς, μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα για τον Β’ Προκριματικό Γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, που θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Ιουλίου.
Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ θα μάθει την αντίπαλό της (Ντινάμο Κιέβου ή Μίτζιλαντ) στις 15 Ιουνίου. Να σημειώσουμε επίσης, όπως γράψαμε και χθες, ότι το διήμερο 15-16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν τα εργομετρικά τεστ και στις 17 του μήνα αρχίζει η προετοιμασία με την πρώτη προπόνηση…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ 
Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου (2022/23).
Οι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στις υποχρεώσεις τους στις 14 Ιουνίου. Τα ιατρικά, αιματολογικά και εργομετρικά τεστ θα γίνουν το διήμερο 15-16 Ιουνίου και οι προπονήσεις θα αρχίσουν την Παρασκευή 17 Ιουνίου.
Από τις 26 Ιουνίου-6 Ιουλίου η ομάδα μας θα μεταβεί στην Ουγγαρία και στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Caramell Premium Resort», όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Κατά την διάρκεια της παρουσίας της στην Ουγγαρία η ομάδα μας θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Επίσης η ομάδα μας θα δώσει ακόμη δύο φιλικά παιχνίδια στην Κύπρο, πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στα προκριματικά του Champions League.
Για τις ημερομηνίες και τους αντίπαλους των φιλικών αγώνων και Κύπρο θα υπάρξει ενημέρωση σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ανδρέας Βεντούρης